Търсене в този блог

петък, 23 ноември 2012 г.

Във Фейсбук ще се проведе дискусия с експерти и практически съвети за изпълнение на проекти по мярка 121 - Модернизиране на земеделските стопанства

На 30.11.2012г. (петък) от 18:00 до 19:00 часа на Фейсбук страницата на Програмата за развитие на селските райони (www.facebook.com/PRSRBG) ще се проведе дискусия с експерти в реално време, в която ще се дадат практически съвети за изпълнението на проекти по мярка 121 „Модернизиране на земеделските стопанства“. 
Бенефициентите по мярка 121 ще могат да задават въпроси към експерти, както и да споделят своя опит и трудностите, които срещат при изпълнение на проектите си. На страницата на ПРСР във Фейсбук ще бъде публикуван анонс за събитието, под който ще тече дискусията. Разговорът ще се проведе на „стената“ на ПРСР с цел да бъде видим за всички, които се интересуват от мярката. 

По мярка 121 „Модернизиране на земеделските стопанства” се подпомагат проекти, които имат за цел подобряване на цялостната дейност и конкурентоспособност на земеделските стопанства чрез модернизиране на производствените условия и въвеждане на нови процеси и технологии, целящи производство на качествени земеделски продукти, подобряване опазването на околната среда и допринасяне за спазването на стандартите на Общността и подобряване на условията в земеделските стопанства, особено по отношение на сигурността и безопасните условия на труд, хигиената и хуманното отношение към животните. Мярката се прилага не териотрията на цялата страна.



Няма коментари:

Публикуване на коментар