Търсене в този блог

вторник, 27 август 2013 г.

Продажба на червен калифорнийски червей !

#биотор_от_ЧКЧ
Ферма за биотор и червен калифорнийски червей с.Брестак !
Предлагаме размножителен материал от червен калифорнийски червей с отлична гъстота.
В размножителния материал влизат :

  • Възрастни червеи (полово зрели)
  • Млади червеи
  • Новоизлюпени 
  • Кокони
Гъстота на червеите към момента е приблизително 100 000 бр. на квадратен метър. Предлагаме помощ с осигуряването на полипропиленово платно, необходимо за изграждането на леглата. Помощ при изграждането на фермата и отглеждането на червеите за достигане на максимално добри резултати.
Издаваме на документ оказващ произхода, вида и фермата от която сте закупили размножителния материал.
Фермата е регистрирана, като животновъден обект и притежава всички необходими разрешителни и права за отглеждане и развъждане на червен калифорнийски червей.

За контакти и повече информация :
0885/711-213 - Диан Дянков

biotorove@abv.bg
biotorove.brestak/info
http://biotorove.blogspot.com/




Мисията на "Екоферма с.Брестак" е популяризирането на "биохумуса" като органичен продукт спомагащ земеделието,цветарството,овощарството и всички отрасли използващи наторяване.
Като краен продукт, резултат от работата на екофермата, биохумусът е финогранулирана, насипна органична маса с тъмнокафяв цвят, съдържаща макроелементи, микроелементи и почвообразуващи микроорганизми.Биохумусът е продукт без мирис, рохкав, лесно ронлив, наподобява едро смляно кафе.В следствие на наторената почва едновременно задържа необходимата влага (намалява нуждата от напояване до 30%) или дренира излишната такава (растенията не загниват).
Биохумусът е ефективен във всички области на растениевъдството, както в мащабното земеделие, така и в домашната градина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар