Търсене в този блог

четвъртък, 28 февруари 2013 г.

Продажба на червен калифорнийски червей за 2013 г.

Започваме продажба на размножителен материал от червен калифорнийски червей ! САМО СЕГА ЗА КОЛИЧЕСТВА ОТ 100 м2 БЕЗПЛАТНО UV ЗАЩИТЕНО ПОЛИПРОПИЛЕНОВО ПЛАТНО НЕОБХОДИМО ЗА ИЗГОТВЯНЕТО НА ВАШАТА ФЕРМА !!!
При проявен интерес моля използвайте формата за контакти.




Продажба на червен калифорнийски червей
Ферма за биотор и червен калифорнийски червей обявява за продажба до 200 квадратни метра размножителен материал. Леглата не са разделяни през изминалата година. Плътността е максимална за квадратен метър. Над 100 000 на легло !

сряда, 6 февруари 2013 г.

Технология за отглеждане на ЧКЧ


Технология за отглеждане на ЧКЧ

Лумбрикофермите се изграждат на открито върху леко наклонени отцедливи терени с цел създаване на аеробни условия в лехите с червеите или на закрито. Червеите се отглеждат в легла. Няколко легла paзпoлoжени едно до друго образуват леха. Прието е едно легло да е широко 1 м., а дълго 2 м, тоест 2 кв.м. Дължината на лехата зависи от броят на леглата и терена с който разполагаме.. По този начин лехата добива вид на легло и преминаваме към нейното захранване.
Поставяме около 10 см оборски тор, който задължително трябва да е с нормално рН. След това прибавяме червеите и общата дебелина достига 20 см.
За да се подържат 20 градуса температура и тъмнина, леглата трябва да се покрият с материя, която да ги предпазва от затопляне през лятото.Ние използваме слама.